Si ta Ndihmoni Fëmijën Tuaj t’i Përballojë Refuzimet pa e Humbur Vetbesimin

Si të rritur, e dimë se nuk mund të shmangim refuzimet. Të mëdha apo të vogla, ato janë gjithmonë diku aty dhe ne vetëm duhet t’i pranojmë ato. Por provoni t’ia thuani këtë fëmijës tuaj që sapo dështoi një audicion të orkestrës, një provë të ekipit sportiv, ose nuk u pranua në kolegjin e ëndrrave. […]

Lexo më shumë

10 Gjërat që Bëjnë Meshkujt që Vërtetojnë se Nuk ju Duan

A keni hasur ndonjëherë në meshkuj me modele shumë të çuditshme sjelljeje? Sikur të jenë projektuar në një laborator të fshehtë mashkullor, vetëm për të hutuar vajzat. Ja se për çfarë po flasim: Ai ka qenë larg për muaj me rradhë dhe pastaj kthehet sikur nuk ka ndodhur asgjë. Çfarë ndodhi: Ai ju shkroi ose […]

Lexo më shumë