Merreni si shembull Ibrahim Rugovën

Nga politikanët e Kosovës Ibrahim Rugova ka qenë ndër të rrallët që ka mbajtur qëndrim korrekt në raport me zhvillimet politike në Shqipëri. Shumë politikanë kosovarë besojnë se protagonizmi politik në Tiranë i bën patriotë në Prishtinë. Fakti që jo pak politikanë të Shqipërisë me ambicie dëmshkaktuese përzihen në politikën e Kosovës e bën situatën […]

Lexo më shumë

Gruaja e tij ndërron jetë papritur! 7 ditë më vonë, ai shkat ërrohet nga fotoja që gjeti në celularin e saj

    Të thy het zemra kur humbet bashkëshortin ose bashkëshorten. Askush nuk dëshiron ta jetojë këtë, veçanërisht kur je i ri. Michelle dhe John ishin fejuar që në shkollë të mesme dhe ttë dy në të tridhjetat e tyre, ishin ende shumë të dashuruar me njëri-tjetrin. Por fa tkèqësisht gjërat morën një kthesë të […]

Lexo më shumë

Ferdonije Qerkezit, familja e burrit deshi t’ia merrte shtëpinë: Një gruaje nuk i takon hisja e burrit

Pak njerëz e dinë që kjo grua u desh të përballej në gjyq me kunetërit e saj që donin t’ia merrnin shtëpinë me bindjet e prapambetura se një gruaje, veç pse është grua, nuk i takonte hisja te burri. Pa menduar bile as për dhimbjen e saj, dhe për kujtimet që ajo i mbron me […]

Lexo më shumë