Këta janë prindërit e Vjosa Osmanit, qëndrojnë të pamposhtur nga akuzat

Kryetarja e Kuvendit të Kosovë Vjosa Osmani ka një mbështetje të jashtëzakonshme nga qytetarët e Kosovës edhe përkundër akuzave të fundit të bëra nga presidenti i Vendit Hashim Thaci. Vjosa Osmani, si një zonjë dhe nenë e pakrahasueshme vazhdimisht ka treguar parimet e veta në politike dhe asnjëherë nuk është zmbrapsur nga qëndrimet e veta … Vazhdoni me leximin e Këta janë prindërit e Vjosa Osmanit, qëndrojnë të pamposhtur nga akuzat